btn-dz.png

btn-fb.pnginicnbtn-tw.png   btn login 

toptab1 toptab2

HR svibanj18 btn katalog

Uvjeti članstva i kupovine proizvoda

FARMASI Cosmetics d.o.o. Zagreb
(opći uvjeti poslovanja i prometa proizvoda, te uvjeti članstva i kupovine proizvoda)

1. Članovi društva (u daljem tekstu: član) imat će pravo kupovati proizvode tvrtke FARMASI po specijalnim popustima u odnosu na cijene iz kataloga FARMASI Cosmetics d.o.o. Zagreb (u daljem tekstu FARMASI). Razine popusta i cijene iz kataloga FARMASI koje vrijede za narudžbu nekog člana su one koje je izdala tvrtka FARMASI i koje su na snazi na dan dostavljanja narudžbe.

2. FARMASI može, s vremena na vrijeme, po svom nahođenju izmijeniti razine specijalnih popusta za članove i cijene iz kataloga FARMASI, kao i bilo koji iznos koji se plaća za isporuku narudžbe. Članovi će biti pravodobno obaviješteni o takvim izmjenama.

3. FARMASI će prihvatiti narudžbe za proizvode samo ukoliko dostižu ili prelaze minimalnu vrijednost narudžbe u visini od 225 kuna, kako je tvrtka FARMASI pravodobno obavijestila članove.

4. Ukoliko član želi vratiti ili zamijeniti neki proizvod koji je naručio od tvrtke FARMASI, u skladu s uvjetima jamstva, popunjava obrazac predviđen za reklamacije, nakon čega će FARMASI ili vratiti članu novac po cijeni koju je platio za taj proizvod ili će ga zamijeniti drugim. Međutim, član najprije mora vratiti taj proizvod u originalnom pakiranju (neoštećen i nekorišten) u roku od 15 dana od datuma isporuke, a modne dodatke u roku od 7 dana od datuma isporuke.

5. Član je dužan platiti za svaku narudžbu i za troškove isporuke: u banci koju na računu naznači FARMASI, transferom na bankovni račun tvrtke ili pouzećem dostavljaču. Plaćanje se mora izvršiti najkasnije po preuzimanju isporuke dotičnih proizvoda.

6. Svakom članu tvrtke FARMASI strogo je zabranjeno da se predstavlja kao djelatnik ili kao predstavnik tvrtke FARMASI, kao i da ugovara ili da tvrdi kako je ovlašten da ugovara obveze tvrtke. Član nije ovlašten da preuzima bilo kakvu obvezu u ime tvrtke FARMASI.

7. Podrazumijeva se da svaki član kupuje proizvode kao krajnju potrošnju, za osobnu ili obiteljsku upotrebu ili kao dar, a ni u kakvom slučaju za njihovu preprodaju. Ukoliko se neki član želi baviti bilo kojim oblikom poslovanja ili trgovine, potrebno je da poduzme sve potrebne korake nakon usuglašavanja s relevantnim ili drugim zakonskim odredbama RH.

8. FARMASI članstvo je nasljedno i član ga može prenijeti na člana svoje uže obitelji ukoliko, iz opravdanih razloga, član nije u mogućnosti ispunjavati obveze svojega članstva.

9. FARMASI članstvo otvoreno je isključivo za punoljetne osobe koje imaju mjesto prebivališta u RH.

10. Svaki član daje svoj pristanak da FARMASI prikuplja i obrađuje njegove osobne podatke (ime, ime jednog roditelja, prezime, adresu stanovanja i adresu elektroničke pošte, OIB, telefonski broj i slične podatke za kontakt). Osobne podatke člana tvrtka će koristiti radi:
• dostave proizvoda i dospjelih potraživanja;
• obavještavanja članova o novim proizvodima i ponudama za koje tvrtka FARMASI misli da bi član mogao biti zainteresiran;
• bilo kojih drugih marketinških i informativnih razloga za koje tvrtka FARMASI misli da bi član mogao biti zainteresiran.

11. FARMASI će poduzeti odgovarajuće pravne, organizacijske i tehničke mjere zaštite osobnih podataka u skladu s važećim zakonskim propisima o privatnosti, povjerljivosti i sigurnosti osobnih podataka.

Pročitao/la i suglasan/sna sam da FARMASI koristi i obrađuje moje podatke, kao što je navedeno pod točkom 10.

FARMASI Cosmetics d.o.o. Zagreb može, po vlastitom nahođenju, u bilo koje vrijeme izmijeniti ove uvjete članstva i kupovine proizvoda. Članovi će pravodobno biti obaviješteni o takvim izmjenama.

Share

grid tab1grid tab2

grid tab3grid tab4grid tab5

footer tab 1footer tab 2footer tab 3footer tab 4hr

footer-logo.png

FARMASI Cosmetics d.o.o.
Avenija Većeslava Holjevca 40, 10000 Zagreb
tel: +385 (0)1 6292 474, 6292 475
e-mail: info@farmasi.hr

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Pretplatite se na naš newsletter i primajte obavijesti o FARMASI novostima i akcijama

FARMASI 2018 - sva prava pridržana

designer17.png