FARMASI zadržava sva prava da otkaže nagrade motivacijskih programa za sudionike i/ili diskvalificira i isključi sudionike iz programa i iz bilo koje nagrade u bilo kojem trenutku po vlastitom nahođenju, ako FARMASI vjeruje da su sudionici prekršili ili manipulirali bilo koji objavljeni uvjet ili pravilo motivacijskog programa i/ili gdje su sudionici postupali na način koji nije u skladu s generalno prihvaćenim dobrim poslovnim namjerama, postupcima ili etičkim pravilima.

Sudjelovanje u motivacijskim programima je dobrovoljno.

Ako ste bili aktivni i ispunili postavljene uvjete, na svoju narudžbu dodajte šifru odabranog proizvoda ili seta proizvoda. U suprotnom proizvodi neće biti dostavljeni.

U motivacijskom programu za nove članove tijekom jednog mjeseca (kampanje), moguće je preuzeti maksimalno 3 seta i to samo u jednoj narudžbi. U slučaju isteka zaliha proizvoda, FARMASI će ih zamijeniti proizvodima iste ili veće vrijednosti.

Cijene proizvoda iz motivacijskih programa su konačne i na njih se ne ostvaruje dodatni popust. Motivacijski programi ne grade iznos za ostvarivanje minimalne narudžbe od 29,86 € / 225 kn, ali grade iznose potrebne za ostvarivanje ostalih razina popusta.

FARMASI zadržava sva prava da prilagodi ili izmjeni i dopuni bilo koji ili sva pravila i uvjete motivacijskih programa za vrijeme njihovog trajanja i dalje da otkaže cijeli program u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju po prethodnoj obavijesti sudionika programa. Obavijest će biti objavljena na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informiranja. Prilagodbe, izmjene i dopune i/ili otkazivanje motivacijskih programa vrijede od trenutka kada su objavljene na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informiranja, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju dodatne prilagodbe, izmjene i dopune ili otkazivanja programa, sudionici prihvaćaju da nemaju pravo na bilo kakvu naknadu ili odštetu u bilo kom obliku.

FARMASI COSMETICS D.O.O. Zagreb
Avenija Većeslava Holjevca 40
10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 91 1888 060
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.farmasi.hr

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER