FARMASI zadržava sva prava da otkaže nagrade motivacijskih programa za sudionike i/ili diskvalificira i isključi sudionike iz programa i iz bilo koje nagrade u bilo kojem trenutku po vlastitom nahođenju, ako FARMASI vjeruje da su sudionici prekršili ili manipulirali bilo koji objavljeni uvjet ili pravilo motivacijskog programa i/ili gdje su sudionici postupali na način koji nije u skladu s generalno prihvaćenim dobrim poslovnim namjerama, postupcima ili etičkim pravilima.

Sudjelovanje u motivacijskim programima je dobrovoljno.

Ako ste bili aktivni i ispunili postavljene uvjete, na svoju narudžbu dodajte šifru odabranog proizvoda ili seta proizvoda. U suprotnom proizvodi neće biti dostavljeni.

U motivacijskom programu za nove članove tijekom jednog mjeseca (kampanje), moguće je preuzeti maksimalno 3 seta i to samo u jednoj narudžbi. U slučaju isteka zaliha proizvoda, FARMASI će ih zamijeniti proizvodima iste ili veće vrijednosti.

Cijene proizvoda iz motivacijskih programa su konačne i na njih se ne ostvaruje dodatni popust. Motivacijski programi ne grade iznos za ostvarivanje minimalne narudžbe od 225 kn, ali grade iznose potrebne za ostvarivanje ostalih razina popusta.

FARMASI zadržava sva prava da prilagodi ili izmjeni i dopuni bilo koji ili sva pravila i uvjete motivacijskih programa za vrijeme njihovog trajanja i dalje da otkaže cijeli program u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju po prethodnoj obavijesti sudionika programa. Obavijest će biti objavljena na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informiranja. Prilagodbe, izmjene i dopune i/ili otkazivanje motivacijskih programa vrijede od trenutka kada su objavljene na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informiranja, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju dodatne prilagodbe, izmjene i dopune ili otkazivanja programa, sudionici prihvaćaju da nemaju pravo na bilo kakvu naknadu ili odštetu u bilo kom obliku.

FARMASI COSMETICS D.O.O. Zagreb
Avenija Većeslava Holjevca 40
10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 91 1888 060
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.farmasi.hr

FARMASI 2021 - sva prava pridržana
DESIGNER