1000749

Shake it

Banana

520 g

41,99

Naruči

Shake it

Zašto bismo trebali koristiti dodatke prehrani?

NEODOLJIVI OKUSI U SAMO 201 KALORIJI KOJI ĆE VAM POMOĆI IZGUBITI KILOGRAME? MOGUĆE JE!

Nutriplus shake je dodatak prehrani sa smanjenom energetskom vrijednošću - hrana za osobe na redukcijskoj dijeti. Po jednoj porciji
sadrži 20 g veganskih proteina, 5 g vlakana (prebiotici) i 27 vitamina i minerala, u obliku praška od kojeg se priprema shake, koji zamjenjuje jedan obrok. Namijenjeno osobama na redukcijskoj dijeti, kao zamjena za jedan obrok dnevno u cilju mršavljenja.
 

Osnovni sastojak protein graška

Ovaj visokovrijedan protein ima brojne zdravstvene prednosti. Sprječava destrukciju mišića i ima važnu ulogu u pružanju osjećaja sitosti. Regulira nivo masti i šećera u krvi te podržava imunološki sustav.

Zamjenski obrok shake za kontrolu tjelesne težine, okus banane

• ZA LJUDE KOJI ŽELE SMRŠAVITI I ODRŽATI FORMU
• ZA OSOBE KOJE ŽIVE BRZIM TEMPOM, ALI SE ŽELE HRANITI ZDRAVO I VODE BRIGU O SVOM IZGLEDU

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Poseban oprez pri uzimanju savjetuje se dojiljama i osobama koji uzimaju lijekove. Nutriplus shake ne smiju koristiti trudnice, osobe oboljele od raka, dijabetesa tipa 1, pacijenti sa kroničnom bubrežnom insuficijencijom, osobe koje uzimaju smanjenu količinu proteina, pacijenti sa sindromom iritabilnog crijeva.

Pomiješajte količinu od 4 priložene dozirne žlice (54 g) Nutriplus zamjenskog obrok shakea za kontrolu tjelesne težine sa 200 ml vode ili pomiješajte količinu od 2 priložene dozirne žlice (27 g) Nutriplus zamjenskog obrok shakea za kontrolu tjelesne težine sa 250 ml djelomično obranog (1,5%) mlijeka. Snažno protresite kako bi se formirala glatka i kremasta tekstura. Za održavanje tjelesne težine birajte Nutriplus zamjenski obrok shake za kontrolu tjelesne težine za jedan obrok dnevno. Pogodno za starije od 18 godina.

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER